.abang aku kawen | part IV.

.wah, dah part IV.
.saje je nak buat banyak part kan, sebab ....... ntah.
.nak nampak hebat kot.
=__= '''

.so, kali ni aku nak letak gambar yang takde kaitan dengan abang aku even tajuk entry ni pasal abang aku kawen.



.haa.
.sah-sah memang takde kaitan kan, sebab both pun gambar aku sorang je.
haha~

.dah abeh dah episode kat terengganu, nak sambung episode kat perak pulak.



4 comments:

eVa said...

kalau dah gamba sorang tu, tak lama lagi lah jawab dia.. haha

ayie said...

hmm tahniah nak kawen ye..heee

ijat_asni said...

eVa :

haha
ye la tu~

ijat_asni said...

ayie :

thanx yoooou...(tetibe kan)

Post a Comment