.abang aku kawen | part V.

.ok.
.ni dah last chapter pasal abang aku kawen.
.kenduri kawen time kat kampar last saturday.

.as usual, nak letak gegambar je.
(bukan malas, tapi memang blog aku concept die macam tu kan....haha~)

.ni gegambar dengan cousin-cousin aku.






.ni pulak gambar dengan anak sepupu aku.



.then, as usual jugak, gambar dengan family dan jugak kaum kerabat.






.finally, gambar memember aku yang datang.





.ade lagi member aku yang datang macam farid, adam, ehsan, nuar, nazrul, tapi tak sempat plak nak amek gambar.
sori~

.the best thing pasal abang aku kawen ni ialah,


.ade booth ayam panggang/golek yang dibakar secara live kat belakang khemah pengantin.
.memang superb !.


.thanx you pada semua yang sudi datang.
^^

4 comments:

ayie said...

perghh rugi tak dtg!!!!!!!!!!!!

ijat_asni said...

ayie :

busy sangat kan
haha~

izyantyPersonalTaste said...

bestnya siap ada ayam pangang lagi tu...

ijat_asni said...

izyantyPersonalTaste :

haha
tu la, sape suruh tak datang =P

Post a Comment