.the amazing race s19e08 | review.

.sekarang, the amazing race season 19 dah masuk episode 8.
.dah tinggal 5 team je lagi.

.dalam banyak-banyak team, aku paling kagom dengan team bill and cathi.


.bill tu umur die 63 taun.
.cathi pulak, 62 taun.

.even umur diorg sangat la jauh beza dengan other teams, tapi diorang tak penah bergadoh sepanjang race, tak penah nak tengking-tengking each other.
.sebabnya, si cathi ni cakap, "the most important thing in this race is COMMUNICATION with your team member".
kagom~

.harap-harap diorang ni dapat la masuk finale.
^__^


5 comments:

Mohamadazhan.com said...

menarik...tapi sy tak sempat nak tgk.hehe

ayie said...

xde tv nak tgok

aien hermionie said...

betol tue.. x de tv nak tgk.. huhu

ijat_asni said...

Mohamadazhan.com :

carik la mase untuk tengok.
best~~~

ijat_asni said...

ayie & aien hermione :

ala.
tengok kat youtube je pun.
hehe~

Post a Comment