.soffiya | finale prediction.

.even aku macam sangat busy dengan kehidupan aku sekarang, aku masih ade mase nak follow cite ni.
.ape ko hengat, keje cikgu ni just tanda kertas budak je ke ?.
tetibe emosi kan~

.so, semalam aku tengok, die ade bagi promo, soffiya ni layak dengan sape.
.stay dengan kamal or bercouple dengan ilyas ?.


.thus, aku pun nak vote jugak la.

.kalo soffiya pilih kamal, mesti la ilyas stay dengan fiona tu kan.
.dah la fiona tu anak tiri, then tak sedar diri plak.
.bengkek je aku tengok die.
.so, aku tak vote soffiya dengan kamal sebab nanti kesian dengan ilyas.

.kalo soffiya pilih ilyas pulak, sah-sah la watak kamal tu kena dimatikan.
.baru la soffiya boleh kawen dengan ilyas kan.
.tapi, macam lagi tak best pulak sebab kalau kamal mati, semua harta die akan dapat kat soffiya.

.sah-sah la nanti ilyas terus jadik lupa daratan, nak tukar lancer die dengan Audi Q7 plak ke, then terus nak ceraikan soffiya sebab dah dapat harta kamal.
.mane la tau, kot-kot nanti ade soffiya 2 pulak kan.
imagination bukan maen mrepek lagi~

.so, aku tak vote soffiya either dengan kamal or ilyas.
.aku vote soffiya dengan MUIZ, budak psiko-mental tu, sebab tu la soffiya punye cinta sejati.
.since skolah menengah kot.
lame tu~

.ok tak prediction - vote aku ?
ape ko hengat, hero asik nak kne hensem je ke ?




2 comments:

mr.syazwan said...

belum kesempatan tuk menghayati cite ni

bz maa

huhu

Lea Isnawi said...

x folow sgt citer ni
tgk gitu gitu je

Post a Comment