.dinner form 5.

.ni kisah selasa - rabu - khamis lepas.
.time tu, aku pegi mrsm felda balik sebab hari rabu, bebudak SPM amek paper bio.
.kire bagi sokongan moral la lebih kurang.

.ye la, bio kan paper last.
.takot gak sebab budak tak study.
paper last la katekan~

.then, on thursday, diorang ade annual dinner.
.konon-konon jamuan perpisahan.
.alang-alang aku ajar form 5 (kononnya...), aku pun join la dinner diorang.



picture credit to faizal

.the best thing about the dinner is, everyone is enjoying the moments together.
.maybe sebab lepas ni dah tak jumpe dah kan.

.so, kite enjoy !.
^________^


hope korang semua dapat result best time amek result nanti ^^



12 comments:

Mra Mastura said...

which one ijat? hehe mcm sebayaa aje semua :D

DanieL AdiE said...

Mcm x caye je ko pakai baju batik! huhu

ijat_asni said...

Mra Mastura :

ya, semuanya sebaya.
feeling2 kan.
haha~

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

nape dengan baju batik -__- ?

C i k P i p i T e m b a m said...

hehe.. semua nmpak sebaya je.. nway , apsal budak2 skang nsem2.. hahahahha. bak 1 :p

CintaZulaikha said...

teringat zaman skolah dulu...sampai ke hotel wat jamuan..syokkkkkk

ijat_asni said...

C i k P i p i T e m b a m :

pilih je.
nnti boleh tolong re-ke-men kan.
haha~

ijat_asni said...

CintaZulaikha :

ala.
dinner ni buat kat dewan skolah je.
tapi dewan skolah pun, dah macam hall kat hotel
^______^

mye said...

wah nmpak meriah..
hehe

ijat_asni said...

mye :

memang meriah ^_^

AtyraAqilah said...

Abang Ijat dengan anak-2 murid dah lebih kurang je :')

ijat_asni said...

AtyraAqilah :

haha.
kitorang sebaya~

Post a Comment