.guests of honour.

.ni sambungan kisah semalam.
.gegambar time aku pegi kenduri kawan aku kawen.

.memula gambar time pengantin makan.

fyi, yang pakai baju kuning tu, cikgu english kitorang time kat mrsm gerik

.bayangkan, punye la lame pengantin makan.
.jenuh nak tunggu, bila la diorang ni nak abeh makan.
no wonder la kan~
haha

.then, dah jenuh tunggu, baru la pengantin nak bersanding.


.ya.
.sila jangan pelik.
.pengantin makan dulu, then baru bersanding.
.aku pun tak tau.
.ni adat kat GERIK kot.
.tak pun, memang pengantin request sebab dah lapar sangat.
haha~

fyi, yang dudok sebelah pengantin tu, ustaz kitorang time kat mrsm gerik dulu


.once again, gambar without pengantin pompuan.
(pengantin lelaki dah sorok)
haha~

lepak-lepak sambil tunggu pengantin lelaki sambung makan
haha~

.by the way, congrate once again to mior dan wife.
.thanks for the invitation.
.semoga cepat dapat anak.......eh ?.
^__^

3 comments:

shinju said...

masa cousin sy kawen dulu pun pengantin makan dulu baru bersanding...auntie sy kata senang...datang2 terus makan...then bersanding...nnti ats pelamin blh lama2 for kwn2 sedara mara snap pic kn...nnti xda la yg kempunan sgt nk bergmbr..hahahha

ijat_asni said...

shinju :

tapi kan....pengantinnye makan lame sangat.
jenuh nak tunggu.
haha~

mior said...

Haha...aiezad...aku cubet ko nnt tau la.

Post a Comment