.jemputan kawen.

.yay.
.member aku nak kawen.

 .saje je kan nak promote alamat, sebab nak suruh bagi kad raya.
haha~


.member aku yang name hafiz tu.
.same skolah dengan aku since form 1 until form 5.
.paling close time form 3 sebab classmate.


.inshaAllah, confirm datang !.
^^

7 comments:

Mra Mastura said...

save alamat. tahun depan raya mra anta kad! hehe :P

zizidiazora said...

Ijat......
apa kbr?
hahaha eloklah pegi majlis tu supaya dapat berkat dan untung2 tempiasnya nanti giliran ijat plak selepas ni..mana tau kan....hehehe....

ijat_asni said...

Mra Mastura :

hehe.
ni yg excited nak tunggu raya ni.
=P

ijat_asni said...

zizidiazora ;

haha.
doa la banyak. mane tau jadik betol ^^

Hanie_Dew said...

saje je nak mintak kad raya kan. tetibe tahun depan masa raya alamat ko ilang dlmn simpanan readers. hahahahhaa...eh gurau je. jgn ambik hati. =)..

ijat_asni said...

Hanie_Dew :

haha.
ni yg nak mintak kad raya gak ni.
=]

NOOR FATIN said...

comelnya kad kahwin diaaaaaa~

Post a Comment