.tak nak !.

.aku macam dah lame je tak join contest nuffnang.
.tetibe macam nak join photo contest ni sebab cambest je.
hoho~

.sekarang ni, nuffnang tengah promote kempen katakan tak nak !.
.sah-sah la related dengan rokok kan.
.korang pun tau kan, yang smoking kills.

.disebabkan ni photo contest, ni la best shoot aku khas untuk nuffnang. ^^

.besides nuffnang nak bagi kesedaran pasal bahaya merokok, diorang pun nak bagi duit free for those yang menang contest ni.
sape tak nak kan~

• Grand Price cash-RM 1,000.00
• 2nd Price cash-RM 700.00
• 3rd Price cash-RM 500.00
• 4th Price cash-RM 300
• 5th Price cash-RM 150
• Consolation Price – Voucher Worth RM50.00
 
 .so, amalkan gaya hidup yang sihat
.for more info, just click on gayahidupsihat.my


 .katakan tak nak !.
^^

22 comments:

Qarl said...

nice!

ayie said...

perghh kompem menang 1st prize

ezzu said...

nice picture...gudluck utk pertandingan tu...hehehe

Alisya said...

gudluck ijat!

nizam said...

nice...creative

DanieL AdiE said...

Waaa...creative!

All the very best Ijat.

ijat_asni said...

Qarl :

=)

ijat_asni said...

ayie :

haha
doa la banyak-banyak ^_^

ijat_asni said...

ezzu :

thx ^_^

ijat_asni said...

Alisya :

=)

ijat_asni said...

nizam :

hee~

ijat_asni said...

DanieL AdiE ;

wish me luck ^__^

coklatberapi said...

wahh creative..gud luck ;))

ijat_asni said...

coklatberapi :

thx u ^_^

Jue said...

Auww so sweet..wishing u all the best too =)

NuraftinaDewi said...

anda punya entry sgt chomey. =)

Hanie_Dew said...

weeee...nice..gud luck to you too.

ijat_asni said...

Jue :

may the best entry win =]

ijat_asni said...

NuraftinaDewi :

hee~ =]

ijat_asni said...

Hanie_Dew :

same goes to u too ^^

Seneorita Baharin said...

Wahhhh nice!! boleh menang nie!
good luck! :)

ijat_asni said...

Seneorita Baharin :

hee..
thx u ^_^

Post a Comment