.eh, aku ?.

.dah lame kot tak update.
.so, hari nie dengan gigihnye nak buat entry bebanyak.
kalo mampoo la kan

.first, nak cite pasal contest yang aku join.
.contest by daniel adie


.first time masuk contest.
.then, aku check balik, eh aku ke tu ?.


.haah la.
.aku dah di-short list kan.
.suke.
.suke.

.time kasih la daniel adie sebab sudi men-short list kan name aku.
.click [sini] untuk refer balik entry yang aku buat pasal contest nie.
 
 
.aku yang excited.
^___________^



.tolong aku weh.

.tolong la aku nie.
.aku kat kuantan.
.practical kat SMK Sultan Abu Bakar.
.nak carik umah sewa area kuantan.
.susah kot.

.sesape yang ade member ke, family ke.
.tolong la carik umah sewa untuk aku.

.tolong la weh.

.review | khurafat.


.teruja gak la nak tengok filem khurafat nie.
.sebab dah kutip 3-4-5 juta bagai kan.
.nanti , kalo nak sembang dengan orang laen, kire ade point la.
haha~


 
.comment aku.
.seram gak la.
.tapi maen tipu filem nie.
.seram pun sebab hantu tu muncul tetibe.
.siap sound sistem tak nak kalah.
.mane tak terkejut kan.


 
.pasal pelakon pulak.
.aku rase, kalo syamsul tu tak berlakon lagi best kot.
.gantikan dengan aaron aziz ke, remy ishak ke.
.confirm lagik best.
.watak liyana jasmay pun ala-ala je.
.macam tak sesuai sangat die jadi bini orang.
.die mude lagi kot.


 
.pasal scene pulak.
.scene paling seram bagi aku time syamsul angkat mayat lepas van jenazah jatuh gaung.
.sumpah seram.
.aku macam "adoyai, bile la scene nie nak abeh...".


 
.kesimpulannye ; kalo nak tengok pun ok, nak tunggu kuar kat astro first pun ok, tak nak tengok pun ok.
boleh camtu ?


 

.tetibe ngilu sebab terbayangkan scene sabrina ali selamba badak je hiris tangan die dengan pisau.
ouch~

.OMG OMG OMG.

.aku tetibe nak bukak website.
 ade promosi CNY
 
 
.w.t.f, KARAOKE PERCUMA !!!.

.aku sangat excited sebab aku tahun arnab.
sebab tu aku comel cam arnab kot
haha~
.nak karok.
.nak karok.


.karok ke laut.

.ni cite ahad lepas.
.baru nak update.
boleh camtu ?

.semua orang yang ade dalam gambar nie, dah update pasal benda nie.
.aku je yang terhegeh-hegeh.


gegambar nie , aku curik kat blog qarl
ye la kan, aku takde DSLR, segan nak kuarkan camera digital biase-biase tu

.comment aku.
.best la aktiviti cenggini.
.lepak lepak.
.nyanyi nyanyi.
.gelak gelak.
.hope ade lagi benda cenggini in the future.

singgah-singgah la jugek blog diorang nie :



sumpah best~

.om nom nom.

.ni la gegambar yang tak disiarkan time maxis om nom nom race.

.before race.


.during race.

.me, as the driver.


.after race.

.with thapa yang masuk race nie jugak.



.mood : still in the race even kalah kan.
haha~

DANIEL ADIE GIVEAWAY: Diary Motivation 2011

.alamak.
.dah kena tag dengan fanzi ruji.
.tak pasal-pasal kena join kan.
.haha~


.kalo bace kat blog adie nie, syarat die kne tulis entry yang menarik dan ringkas.
.so, sebab ape saye nak diary nie ?

1st. sebab saya COMEL
2nd. sebab adie COMEL
3rd. sebab diary nie COMEL
4th. sebab entry nie COMEL

hak hak hak
disebabkan COMEL sangat, aku nak tag dua orang yang COMEL


hak hak hak
COMEL kan adie ?

.al fatihah.


.petang tadi dapat berita.
.opah sedara aku meninggal.
.sakit tua.
memang dah tua sangat umurnya

terpaksa cancel plan aku nak g jenjalan ngan member, terus balik kampung

.al fatihah.
.semoga rohnya dicucuri rahmat.
.amin


.paneh sangat.

.the weather is so damn hot.
.so, mari lah kite ke McD drive thru.


.yeah.
.hidangan di kala cuaca paneh sangat.
.Cornetto Choc sundae.
i'm lovin' it !


.lari lintang pukang.

.warning : gambar nie aku curik kat fb zami.
sah sah la ade hizami rahim kat situ kan~


.one of the best moment time on nom nom race.

.sebab best.

.sesat nak pegi parking.
.parking kreta yang macam hanj.
.salah tangga time nak masuk shopping mall.
.lari lari macam orang gile kat sunway pyramid.
.tertinggal zami time lari-lari cam orang gile.
.lari sambil pegang sebelah kasut.
.tak ingat parking kreta kat mane.


.yang penting.


.sempat posing kat depan cermin dalam tandas even tengah glabah-glabah.

 .terbaek !.


Maxis Om Nom Nom Race - Dancing Fish



DANCING FISH
Malay-Indo Cuisine
Lot T120, T121, T122, 285, Jalan Maarof, 3rd Floor, Bangsar Shopping Complex, Bukit Bandaraya, 59000 Kuala Lumpur.
Telephone Number : 03-20956663




Drink: Homemade Barley (Free Flow) RM 5.90


  
Drink: Fresh Lime Juice with Preserved Plum RM 6.90


  
Nasi Putih Wangi RM 3.00



Belimbing Ikan Masin RM 9.90



Ikan Seabass Bakar RM 58.90


  
 
Lemon Grass Jelly RM 8.50


  
 
Laicy Tropical Jelato RM 4.50 per scoop


 
Excellent decoration!!
Less is more is applied in this restaurant.
With soft R&B song play, customers would definite enjoy having their meal here.
The dishes are mouth watering.
A must try restaurant!

 
 
OVERALL RATING

 
Taste :

 
Ambiance :

 
Service :

 
Value for Money :





  
Thank you to Maxis Broadband Wireless with an excellent coverage!!!


Maxis Om Nom Nom Race - Thai Base Restaurant



RESTORAN THAIBASE SDN BHD
No. 7-1 (1st Floor), Jalan Tanjung SD 13/2,
Bandar Sri Damansara, 52200 Selangor

Telephone Number : 03-62752284, 03-62721184

Business Hours: 12.00 noon – 10.30 pm
(Public Holiday & Sunday Closed)



  
Chinese Tea : RM0.25


  
Portugal Style Grilled Seafood : RM20.00++


  
Black Paper Beef : RM12.00++


 
Thai Fried Rice : RM6.90


  
 
1 Plate of Kuih : RM1.50++


  
 
Pengunjung disajikan dengan pelbagai hidangan laut yang segar.
Dan pelbagai jenis masakan boleh dipesan mengikut citarasa anda.
Harga makanan adalah mengikut harga pasaran.
Pastinya berbaloi untuk rasa yang pasti sedap.

 

OVERALL RATING

 
Taste : 

 
Ambiance :

 
Service :

 
Value for Money :



 

 
Thank you to Maxis Broadband Wireless with an excellent coverage!!!

Maxis Om Nom Nom Race - Sate Kajang Hj Samuri



SATE KAJANG HJ. SAMURI
'Untuk Rasa Sate Kajang Yang Sebenar'
Jalan Saujana, Sungai Ramal Dalam, 4300 Kajang Selangor Darul Ehsan
Telephone Number : 03-89221094



HARGA : Sate Ayam, Daging, Perut, Hati & Ikan RM0.60 secucuk
Sate Kambing RM1.20 secucuk
Sate Arnab RM2.00 secucuk
Sate Rusa RM1.90 secucuk



 
Ingin menikmati hidangan sate yang lazat?
Inilah tempat yang terbaik untuk menikmatinya.
Terdapat pelbagai pilihan sate yang ditawarkan.
Antaranya ialah sate ayam, daging, perut, hati dan juga ikan.
Turut ditawarkan ialah hidangan sate istimewa seperti sate kambing, arnab dan rusa.
Hidangan sate ini pasti akan membuatkan anda sehingga menjilat lidi.



  

OVERALL RATING

 
Taste :


Ambiance :

 
Service :

 
Value for Money :


 

  
Thank you to Maxis Broadband Wireless with an excellent coverage!!!