.cikgu yang busy.

.agak sukar nak update blog sekarang nie.
.internet terhad sgt.
"kata-kata mereka yang tak beli broadband lagi"


.ok.
.disebabkan aku busy sangat menjadik cikgu.
.so, meh aku nak bentangkan belanjawan aktiviti aku sepanjang minggu nie.

.ahad  | pegi jenjalan tak hengat dunia kat East Coast Mall.
.turut terlibat : zulhusni, bell, mili, die, liza.



.yes.
.siap maen game segala.
.yang tak boleh blah, tengah jenjalan, tetibe ade 3 orang budak pompuan lalu depan aku sambil meluahkan kata-kata.
"assalamualaikum cikgu"

.ok, segan disitu.
.budak sekolah aku rupenye.

.isnin, selasa, rabu | terlibat dengan olahraga MSSD daerah Kuantan.
.aku jadik pegawai pengiring je la kan.



.kat stadium siap jumpe A'a, Fadh dengan Raja yang semua-semua pun jadik pegawai pengiring skolah masing-masing.

.hari rabu jugak | jalan-jalan ECM.
(gigih nie, lepas balik stadium terus pegi lepak mall)

.turut terlibat : zulhusni, iena, nabisah ngan sa.
.aktiviti : ngompat-ngompat & makan KFC sudeh.


.khamis, jumaat, sabtu | aku terlibat dengan MSSP negeri Pahang acara renang.
.aku bahagian teknikal, penjaga masa.
.yes, underwear dan bikini bersepah.

.owh.
.yang penting - sepanjang minggu tak pegi skolah.
.ko ade ?.

.owh, aku cikgu rupenye.

.hari nie ade sambutan maulidur rasul kat sekolah aku.

.pagi-pagi ade selawat dengan berarak bagai.
(pusing padang sekolah je pun padahal)
.kalo dulu, aku kena beratur ikot kelas, sekarang aku kena beratur kat barisan depan.
.owh, aku cikgu rupenye.


.lepas berarak bagai, kena masuk dewan.
.kalo dulu, aku kena buat persembahan nasyid sebelum ceramah start, sekarang aku kena jadik juri nasyid.
.owh, aku cikgu rupenye.


.then, ade ceramah maulidur rasul.
.kalo dulu, aku kena dudok atas lantai dalam dewan berhimpit-himpit, sekarang aku dudok atas kerusi kat barisan depan.
.owh, aku cikgu rupenye.


.kalo dulu, time ceramah maulidur rasul, aku selambe je tido, sekarang aku kena gerak bebudak yang tido.
.owh, aku cikgu rupenye.


.kalo dulu, aku kena catat segala isi penting time ceramah sebab takot ustazah marah, sekarang aku gigih cipta entry blog nie time ceramah sebab aku tau pengetua takkan marah.
.owh, aku cikgu rupenye.



boleh cmtu ?

.januari.

.januari dah abeh.
.so, mari membuat review.

1st jan - kenduri kat umah aku | Kampar


2nd jan - kenduri kawen irma | Taman Melati, kL


9th jan - tengok AJL live | Stadium Putra Bukit Jalil


10th jan - karok tak hengat dunia | The Garden


15th jan - maxis om nom nom race | almost all area klang valley


16th jan - juga karok tak hengat dunia | The Jetty, Melaka


23rd jan - mancing udang | Gopeng


25th - 28th jan - urusan practical | Kuantan

30th jan - shopping  | Jusco Ipoh

29th - 30th jan - home sweet home | Kampar





.aku yang tak sempat nak update sebab busy sangat kat sekolah.

.route - kuantan.

.yeah.
.lepas nie, jadik orang kuantan la aku.


.jauh gak kan.
.takpe la.
.demi anak bangsa kononnya.
^__^

.lelagu aku tengah dengar sekarang.

.pada suatu petang yang paneh, aku sedang melayan lelagu yang cambest.


.best sangat sebab ade CHUCK.
.suke kot suare die.



.better than nelly.
.vote untuk christina grimmie.



.suka jua.
.aku rase, kalo ryan tedder nyanyi, mesti lagi best kot.


.ade jugak lagu laen yang cambest macam :

.usher - more.
.pink - f**kin perfect.
.avril - WTH.
 .enrique - tonight (i'm loving you).


what yours ?

.mancing udang.

.ni aktiviti dengan memember kampar.
.nelayan tegar kononnye.


.yay.
.lokasi mancing udang.


.yang penting kan.
.mesti ade kerepek.
.kalo kecewa tak dapat udang pun, at least terubat la sikit hati sebab dapat makan kerepek.
boleh camtu ?

.mereka yang konon-konon terlibat.
gambar posing semata


wan | totek | gambel | hadi | farid


.hasil tangkapan : 9 ekor udang.
.ok la kan dari tak dapat langsung (sambil menjeling brader sebelah yang memang tak dapat langsung).
haha~

.untuk mengubat hatinya tak tahan yang lara.
.pegi lepak minom-minom.


.makan cheese nan jugak yang sedap.
tetibe kan~
haha


.suke la aktiviti ni.
first time kot~