.sucker punch.

.haa.
.yang nie, aku ingat.
.aku baru tengok hari sabtu lepas.


.comment aku.
.cite nie tak best.
.tak paham.
.perlu berfikir.
.pelik sangat.
.terkontang-kanting aku dalam wayang.
.sambil bermonolog "ape benda la nie...".

.so, tak payah tengok.

boleh tak, sambil beratur nak masuk wayang, boleh terjumpe murid kelas sebelah
aiyoh~
-___- "'

.merong mahawangsa.

.aku pun tak ingat bile aku tengok cite nie.
.dah lame dah, tapi takde internet nak update.
miskin sangat kan


.comment aku.
.best la. 
.teruja nak tengok scene by scene dari first sampai last.
.even kenkadang ade scene yang macam pelik, tapi ok la.
.cite melayu yang boleh dibanggakan.

.aku tunggu-tunggu la jugak kan.
.bile la lagu anuar zain nak kuar time movie nie.
ok, aku ngaku la, faktor aku nak tengok cite nie sebab anuar zain nyanyi OST movie nie

.skali, tak kuar pun.
.last time credit je kuar.
.tu pun kejap je.
sedih kot

.by the way, pegi la tengok cite nie.
.filem kite, wajah kite.
(tetibe kan....)

.download.

.pegi old town.
.gigih nie sebab nak download kan.
.cube teka, aku download ape ?.

.lagu ?.
.teet....salah.

.movie ?.
.teet....salah lagi.

.ni la video yang aku download.


.haa.
.ade ciri-ciri cikgu tak ?.

.ilmiah sangat kan.

.kisah semalam.

.aku naek bus dari kL - kuantan.
.dalam bus, aku kne dudok sebelah ppuan.
.memula aku tengok chantek-la-jugek-kan.

.tetibe ppuan tu pegi kat driver.
.sembang-sembang.
.then die tukar tempat dudok.
(kat sebelah ppuan laen plak)

.so, aku dapat rasekan nie la kot perbualan die dengan driver bus tu.

ppuan chantek-la-jugek-kan : "abg, saya nak tukar tempat dudok la sebab saya tak selesa dudok sebelah lelaki. nanti balak saya marah"
driver : "baeklah ppuan chantek-la-jugek-kan"

.so, kesimpulannye, please la ppuan yg prasan chantek nie, aku pun tak hingin la nak dudok sebelah ko. bajet ko hot je. ko boleh pegi mati sekarang.

.ppuan itu teros hudoh di mata aku.


meluat dengan sikap ppuan yang bajet hot tapi ala-ala je

.movie :: rango.


.sempat la jugak aku tetibe ke panggung nak tengok cite rango nie.
(aku pun tak tau la macam mane aku boleh ke panggung secara tiba-tiba kan..)

.so, comment aku.
.biase-biase je.
.takde la best mane pun.
.maybe nak tengok pun sebab cicak mengkarong nie gune suara johnny depp.

.for those yang tak tengok lagik, aku suggest tak perlu la excited kot.
.biase-biase sudeh.



.aku yang kecewa sebab tak best sangat.

.mentor 5.

.baru lepas tengok mentor 5.


.macam tak best bosan je peserta die.
.tak tau la kan.
.sebab nie baru 1st week untuk group A.

.maybe minggu depan best kot.
maybe...

.road tour ABPBH kuantan.

.disebabkan aku kat kuantan, aku sempat la pegi kan road tour ABPBH nie.
.kat kuantan parade.

.tetibe la kan aku terdengar perbualan makcik-makcik.

(pada ketika itu)
.fara fauzana : dipersilakan......ALYAH !.

makcik A : eh, sape nie ?
makcik B : (dengan confident) owh, ni la ana raffali.
makcik A : ye ke ana raffali ? aku dengar tadi, fara fauzana cakap alyah.
makcik B : (still confident) owh, betul la tu, ALYAH RAFFALI.
makcik A : ooo..sedap jugak suara ALYAH RAFFALI nie kan.

aku : (-_-"')

 .nasib baek la makcik-makcik tu tak cakap nie anuar raffali.

.kepada makcik-makcik, sila buat homework dulu sebelum datang.