.movie : source code.

.lame gile tak update.
.busy la kononnye.

.tapi dalam busy-busy pun, sempat gak la aku tengok wayang.
.cite : source code.




.comment aku.
.best la cite nie.
.best sangat.
.best giler.
.best bangat.

.pegi la tengok.
.kalo dah takde kat wayang, pegi la carik dvd die.
gigih nie promote~
.tolong la tengok.
.sebab (once again) : best kot !.

.minggu exam.

.minggu nie, bebudak skolah aku exam bulan april.


.so, good luck.

p/s : aku rase jawab exam cam best je. 
bosan kot jage exam~

.rio.

.yea.


.dah tengok rio.
ko dah tengok ?

.maybe aku nak tengok sebab die tulis "from the creator of ice age".
.bagi aku, ice age tu best kot.
.so, aku pun pegi la tengok cite rio nie.

.comment aku : ala, jalan cite die macam dah boleh agak la.
.kisah burung yang tak bleh terbang yang tetibe terpisah dengan tuan die.
.konsepnye, at the end of the story, mesti la burung tu bleh terbang and jumpe balik dengan tuan die kan.
(memang dah boleh agak...)


.so, cite nie biase-biase je.
.ice age lagi best.
.sekian.


.air terjun.

.segmen berjalan-jalan kat kuantan.
.destination : air terjun panching.


.haa.
.excited tak tengok air terjun nie ?.
stakat kL ade air pancut depan kLcc, ape barang~


.siap bakar-bakar segala.
.menu : ayam bakar percik stail kelantan.
.pergh, sedap kot.



.then lepas dah makan segala, baru mandi.
.time mandi, memang woo !.
.sejuk tak hengat.
 


.so, moral of the story, tempat nie memang stail !.

.pantai sepat.

.alang-alang aku dah ade kat kuantan nie, aku pegi la jenjalan kan.
.so, destination : pantai sepat.
.ade la dalam 15 minit dari kuantan.

.ni gegambar yang aku snap.






.tempat die simple je.
.takde orang sangat pun.
.gerai-gerai pun tak banyak.
.orang maen layang-layang pun takde.

 .kalo sape nak privacy, nak menjerit tepi laut sebab nak release tension atas alasan bebanan kerja melampau, ditambah pula dengan perangai budak-budak yang macam tuuuut, bleh la datang sini.
(eh, ayat kat atas nie macam cakap kat diri sendirik je..)
teeet~

.suke sangat !.




.lagik lagik review.

.baru lpas tengok 2 movie lagi.



.first, cite Justin Bieber - Never Say Never (3D).
.ok.
.sumpah best.
.aku siap tengok 3D plak tu kan.
.terkuar-kuar rambut justin bieber kat skrin.
boleh camtu ?
.once again = sumpah best.
.sangat berbaloi even terkopak duit kan sebab ngengade nak tengok 3D.

.second, cite dilarang masuk.
.best.
.cite melayu yang out of the box.
.laen dari yang laen.
.tapi ending die macam tak berapa paham.
.tapi best la, berbaloi.
p/s : aku minat lakonan pompuan ghost ngan laki gemilang tu.




kuar wayang dengan hati senang



.review lagik.

.jumaat minggu lepas, aku sempat tengok 2 movie.



.first, cite cun!.
 .second, cite hop.

.review untuk cite cun! : ntah, macam tak best je.
.jalan cite, watak, dialog, lagu latar = semua serabot.

.review untuk cite hop : cite yang klise.
.konsep yang same macam alvin and the chipmunks.
macam desperate sangat nak buat movie


.hurm.
bosan la~

.saje nak tayang.

.saje nak tayang.
.meja aku kat bilik guru.


.haa.
.banyak tak keje-keje tertangguh buku-buku nak kena tanda.
.main right je nie tanpa perasaan.

.boleh camtu ?.
-_- "'