.review | johnny english reborn.

.tengok wayang lagik.


.memula macam teruja la jugak kan nak tengok.
.sebab orang cakap memang 100% lawak.
.maybe boleh ilangkan stress aku ni haa.
aku pun tak pasti nape aku stress~

.tapi sampai la abeh.
.aku takde la teruja mane pun.
.biase-biase je.
.komedi die pun predictable.
.memang sangat klise.

.tapi, berbaloi la jugak kan nak tengok kat wayang.
.even aku tak tengok johnny english I.
.at least, aku paham la cite ni.

.kalo sape yang dahagakan ketawa, boleh la pegi tengok.
bole ?


.best-day.


.hari ni hari jadi aku.
.selamat hari jadi kepada aku.



.sape nak blanje aku makan BR ?.