.project runway 9 | finale.

.yea.
.dah abeh dah project runway season 9.
.and the winner is anya.
hepi !

Anya Ayoung-Chee Designer Anya Ayoung-Chee speaks onstage at the Project Runway Spring 2012 fashion show during Mercedes-Benz Fashion Week at The Theater at Lincoln Center on September 9, 2011 in New York City.

.memang since first episode lagi, aku predict anya yang menang.
.her collection is really her.
.this is her finale collection.




.so, congrate to her.
^________^


.ok, lepas ni project runway all-star plak.
.excited !.


.bosar hati.

.dongan ini, den dongan banggo dan bosar hati nak ucapkan tahniah kepado team nogori sembilan sobab dah monang pialo malaysia.


.kepado member den yang anak jati nogori sembilan - iena, amir, ayie - tahniah la yo.
.den tau, ekau-ekau semuo tongah sonyum jo sobab dah monang bosar kan.
.suko bona la tu kan.


.ikhlas daripado den yang tumpang hepi.
^^


.muzik muzik | separuh akhir.

.ok.
.nak kongsi jugak.
.list separuh akhir muzik-muzik.


.aku tau, topic ni macam dah basi.
.tapi, benda ni latest bagi aku sebab aku dudok dekat negara yang dapat internet seminggu sekali.
.tu pun, kalo aku balik umah.
nangeh~


separuh akhir 1 (18 November)
  • babak pertama (Drama)
  • di penghujungnya (Iqa)
  • mata hati (nubhan)
  • janji (akim)
  • kisah hati (alyah)
  • kisah dongeng (stacy)
  • gadis semasa (yuna)
  • maaf dari hati (sofarz)
  • muda (hujan)
  • awan nano (hafiz)
  • beribu sesalan (shila, ning, jaclyn)


separuh akhir 2 (25 November)
  • kurnia (mizz nina & hujan)
  • kekanda adinda (atilia & monoloque)
  • cinta muka buku (najwa latif)
  • luar biasa (shahir)
  • perpisahan ini (1st edition feat. aizat)
  • cinta teragung (hazama)
  • pokok (M.U.H feat. nubhan)
  • sungai lui (aizat)
  • bagaikan bidadari (tomok)
  • ilusi (adira)
  • wanita seluruh dunia (projek pistol)


separuh akhir 3 (2 disember)
  • kalau berpacaran (shohaimi mior hassan, ana raffali & altimet)
  • penakut (yuna)
  • sedetik lebih (anuar zain)
  • bila bertemumu (shiha)
  • cinta matiku (sixth sense)
  • karma (faizal tahir)
  • menyesal (sixth sense)
  • aku permata (salma)







.guru pengiring la sangat.

.last week.
.aku kne bawak budak pegi fieldtrip.
.pegi mangrove kat area manjung.


.cantik gak la tempat ni.
.tapi, aku lagi suggest, kalo nak pegi mangrove area, pegi kuala sepetang, taiping.
.kat situ, mmg CUN.


.konon-konon busy la.
.kutip sampel daun la, akar la, biji benih la.





.on the way balik, acik driver bus tu brenti isi minyak kat petronas.
.bebudak ni, semua turun, beli megi cup.
.aku pelik la, apesal kebulur sangat nak makan megi kan.
.diorang cakap, kalo kat maktab, tak boleh makan megi.
banyak MSG katenye~


.as a cikgu pengiring (kononnye), aku hepi la jugak bawak bebudak pegi fieldtrip ni.
.hope, nanti ade lagi kat tempat aku posting nanti.
^^

.ziana zain is what ?.

.bila google salah translate.


.kaitan ?.
=_= '''

.ok | sangat klakar.


.asik dengar lagu cinta muka buku je kan.
.ni ade version laen plak.

.thx to asz malina sebab aku jumpe benda ni kat wall die.
.then aku pun dengar la.

.tajuk : putus di twitter.
.#retis : encik mimpi.



.best kan.
.sumpah klakar !.

.for more info, boleh la pegi blog encik mimpi ni.
.awesome !.

#fine
.aku tak kenal sebelum ni sape encik mimpi.
(tapi follower dah 3ribu kan..)



.update | susah.

.ok.
.saje nak bagitau.
.aku sekarang dah jadik cikgu ganti kat mrsm felda, trolak.

.so, sangat la limited wi-fi nya.
.in a nutshell, susah nak update blog.

.sekian.