.masterchef malaysia | final 2.


.semua orang pun dah tau ahad ni finale masterchef malaysia.


.the fight between wahidan and ezani.
.for me, personally aku nak ezani yang menang.
.sebab die sangat la konsisten from the beginning.
.besides, umur die muda lagi, so memang boleh pegi jauh in culinary field.

.tapi kan, cube tengok ni.


.most of the contestants support wahidan.
.erk.

[speechless]



1 comments:

nizam said...

entahlah...tapi lebih berminat kepada Izani,wahidan nie mcm kg sikit,haha! :D
SUPPORT 100% izani,sebelum nie sokong ary malek tapi dah keluar plak,rebah badan die kluar,kehkeh!

Post a Comment