.movie review | the darkest hour.


.selalunya, kalo aku nak tengok movie, aku mesti buat homework dulu.
.tengok trailer dulu ke, bace synopsis kat wikipedia ke.
.tapi movie ni aku maen redah je pegi tengok.
.memang unplanned.


.ingatkan tak best, rupenye best kot.
.cite pasal ade alien (kot), datang serang moscow, then followed to the entire world.
.tapi dalam cite ni, just focus kat moscow je la kan.

.memang penuh suspen aku tengok.
.alien tu pulak, power physic....eh ?.
.tapi betul, alien tu gune medan magnet la, electric la, electrostatic la.
.aku yang dapat physic 5C ni pun paham.
boleh camtu ?

.overall, aku suke cite ni.
.pegi la tengok.
.aku memang suggest.
^^

1 comments:

zizidiazora said...

Insyaallah teringin nk tgok gak...

Post a Comment