.eh, naga !.

.ok.
.first, aku nak mintak mahap sebab last aku update blog, 13 january lepas.
.after that, aku sangat busy.....................konon~

.second, aku nak bagitau, aku dapat jadik cikgu interim kat SMJK Ave Maria Convent Ipoh.
.all chinese girls school.
hebat tak ?
haha~


.third, aku nak bagitau, tadi skolah aku ade sambutan hari raya cina.
.ade 2 ekor naga yang berpeleseran kat merata sekolah.
.siap masuk bilik guru lagi.



.aku cadang nak join jadik naga tu, tapi aku tak larat nak bongkok-bongkok badan.
ok, tipu~


.yea, dah siap satu entry di bulan februari.
haha~


2 comments:

zizidiazora said...

Ijat mana boleh jadi naga nti kene hempap tak bangun2 hahaha.....

ijat_asni said...

zizidiazora :

haha.
tau takpe. =)

Post a Comment