.jalan-jalan taiping.


.ni time cuti maulidur rasul hari tu.
.jalan-jalan dengan family.

.aku nak letak gambar je la.
.caption pun sikit-sikit je.
.padan muke korang.
haha~

.ni time aku nyanyi lagu cinta muka buku kat the store taiping.

.ni plak kasut yang aku nak beli, tapi ayah aku cakap kasut ni macam sampan, trus tak jadik beli.T_T

.then, pegi jenjalan bukit larut plak.

.my sisters.

.lepas dah letih, terus nak makan mee udang kat kuala sepetang.

.fyi, aku tak makan udang. -_- '''

.ni time kat port weld, aku takde dalam gambar sebab aku tunggu dalam kreta. sekian~

.ni plak time kat mangrove forest matang.

.yang kat blakang tu ialah sungai perak.

.one-happy-family. =)

yay !


8 comments:

i Pakcik Zharul said...

heheh shirt same ; only mine is pink ~:)

CintaZulaikha said...

syok na jalan2...:)

Mie Hishamuddin said...

baru hari tu balik taiping tak dapat jalan sangat..balik sat je =(

zizidiazora said...

dh penah makan mee udang kat kuala sepetang tu.. memang best. udang dia besar2...

ijat_asni said...

i Pakcik Zharul :

yeah.
googles rules !

ijat_asni said...

CintaZulaikha :

syok giler !
hehe~

ijat_asni said...

Mie Hishamuddin :

ok, lpas ni boleh jalan sesame =)

ijat_asni said...

zizidiazora :

tak makan udang -______- '''

Post a Comment