.TGIF.


.last jumaat, shau datang kampar.
.plan asal nak pegi qayyum kawen kat kedah tapi tak jadi sebab aku kne pegi mesyuarat PIBG hari sabtu until 4pm.
nangis~

.even tak jadik pun, amy came out dengan plan nak pegi tengok bola.
.kat stadium perak.
.perak lawan ATM.

.amy - shau - eh, aku ?.




.nasib baek la time kitorang pegi, perak menang kan.
.so, tak sesia pegi.
haha~

.after game, gigih ni nak tangkap gambar dengan aidil zafuan, zaquan adha bagai.
.tapi tak sempat sebab diorang jalan laju sangat.
T_T


.muke aku pun dah naek letih tunggu, tapi takde hasil.
.amy jugak yang gembira ria.

eh ? haha~

.to shau, thx u sebab gigih datang kampar lepak same. ^^

0 comments:

Post a Comment