.guru penyayang | jamuan.


.ni kisah last friday.
.cecikgu kat skolah ni buat suprise la konon-kononnya dekat cecikgu yang celebrate birthday diorang dalam bulan march.
.sempena dengan kempen "guru penyayang" katenya.

 .sesi potong kek - siap nyanyi bagai. ^^



 .cecikgu yang kne makan kat celah-celah buku. :P





.personally, aku rase benda macam ni memang WAJIB diteruskan untuk bulan-bulan akan datang.
.at least, boleh la rasa dihargai oleh rakan sejawatan kan.
^__^

.yang penting, 


.meja aku dah clear, khas untuk nak celebrate cuti seminggu.
haha~

.slamat cuti skolah semua.
yay !

7 comments:

Shehdikimi-'A'! said...

mai la ajar matrik...

ijat_asni said...

Shehdikimi-'A'! :

macam tak mampoo je nak ajar kat mtrx. ilmu tak cukup lagi -___-

dee said...

aaaa kek best!!!

zizidiazora said...

rasanya tmpt kerja ditempat lain selalu gak bende2 cam ni cuma disekolah je kot yang jarang dibuat. anyway selamat bercuti pada cikgu ijat dan guru2 yang lain yek. mai le dtg jalan2 melaka.

ijat_asni said...

zizidiazora :

haha, inshaAlah ade rezeki boleh dtg mlake lagi

Alisya said...

eh, kak iemah! dalam ramai-ramai tu boleh pulak aku kenal salah sorang...kirim salam dia eh.

Anonymous said...

Eaeh...gambar kita pun ada jugak yer...walaupun dicelah buku huhuhu

Post a Comment