.movie review | john carter.


.minggu lepas aku tengok cite ni.

 

.bile aku tengok, aku membayangkan cite ni ala-ala macam cite STARDUST or THOR.
.ade dunia laen, ade superhero, ade alien pelik-pelik, ade CGI yang sangat lah menipunya.

 

.honestly, aku rase antara tiga cerita nie, STARDUST yang paling best.
.even bajet die kecik, tapi memang awesome.
.compare dengan john carter, alahai....haih.

.john carter ni membosankan, story line memang hancur, watak makhluk asing se-pe-sen je, memang totally out la.
.sekian.


0 comments:

Post a Comment