.beware !.


.i found this article in newspaper.
(maklum la, dah jadik cikgu english, bace NST je kan....haha)

.new straits times, friday 30th mac 2012.

.aku tau, korang confirm tak bace tulisan yang kecik-kecik tu.
.aku pun tak sebenarnya.
haha~

.tapi kalo ikot kat tajuk tu kan, die suruh BEWARE sebab 
JEREBU akan tiba di malaysia bulan depan.

.so, nasihat aku.
.sila beli topeng jerebu tu siap-siap sebab 
sekarang harga die maybe dalam 80 sen je.
.aku berani bet, confirm next month topeng tu jadik 3 hengget.

.owh, bijaknya peniaga.


1 comments:

dee said...

eh? wahhh! baguih!

Post a Comment