.ipoh parade - go green.


.time jalan-jalan hari tu kan, ternampak la satu board ni.
.penuh dengan tanda tangan.
.kempen menyokong go green katanye.


.if you look closer...


.almost everyone yang sign kat situ, akan guna tapak tangan as a base, then akan tulis message diorang kat palm tu.
.untuk mengelakkan dari digelar stereotype, aku pun sign jugak tanda sokong go green campaign ni.


.tapi aku gune tapak kaki beruang la kan.
.baru la nampak laen dari yang laen.
^__^

meanwhile...



.member aku plak, semua nak lukis gambar yang takde kaitan.
=.= '''

.tak kesah kan, janji sokong kempen ^^.


6 comments:

DanieL AdiE said...

1: Hari itu hari lahir aku..

2: Nama ibu aku itu..huhu.

3: Kalian unik...

~ ADANDO ~ said...

Elok sokong kempen yang membawa kebaikan ini.

syakila BumBum said...

gambar tapak kaki tu sumpah klakar..ahhahaha

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

haha. ape yang unik ntah.
haha

ijat_asni said...

~ ADANDO ~ :

yup. setuju :)

ijat_asni said...

syakila BumBum :

hehe.
idea spontan ^^

Post a Comment