.movie review l the avengers.


.umum mengetahui bahawa filem the avengers adalah filem yang ditunggu-tunggu untuk tayangan musim panas tahun 2012.
wah, nape aku gune ayat karangan ni ?
haha~

.ok, senang cite, aku dah tengok cite the avengers ni.


.cite nie memang best woo.
.CGI best, characters best, storyline best, effect best.
.memang BEST !.

.sebelum aku tengok cite ni, aku tengok kat internet, 
most of the online poll akan jawab iron man adalah 
hero yang paling dinanti-nanti dalam cite ni.
.same goes to me.

.tapi, lepas je kuar dari panggung, aku rase 
the real avenger adalah HULK.
.memang stail.
.memang cool.
.memang awesome.
.dan aku isytiharkan bahawa aku adelah #TeamHulk.
haha~

.last but not least, aku memang suggest korang pegi tengok cite ni.
aku bagi 4.5 bintang. :)



wah, entry aku semua nak kaler hijau, pengaruh hulk la katekan :P


0 comments:

Post a Comment