.movie review | wrath of the titans.


.yea.
.berkesempatan menonton wayang bersama rakan-rakan.
cc : hadi - jadim - gambel - farid :)


.cite ni sambungan dari clash of the titans.
.aku rase clash of the titans tu macam best.
.so, agak teruja nak tengok wrath of the titans ni.


.movie poster yang related to wrath of the titans.
.dan aku rase, dua-dua cite ni aku penah review kat blog.

.untuk cite wrath of the titans, jalan cite die sangat la predictable.
.banyak sangat CGI nya, banyak sangat penipuannya, dan terlalu banyak similarities dengan percy jackson.
.cuma percy jackson ade kasut terbang, wrath of the titans ade kuda terbang.
=.=

.kalo sape nak tengok, boleh je.
.tapi jangan expect too much sebab biase-biase je cite ni.
.even rotten tomatoes pun bagi 4.5 / 10.



0 comments:

Post a Comment