.Putra Brand Awards 2012 Results.


.kalo korang tengok astro sekarang, asik ulang-ulang je iklan yang astro menang besar kat Putra Brand Awards 2012 kan.
.so, aku pun google la full result awards ni.
.ingat astro je ke boleh menang.
haha~

.before that, nak bagitau, pemenang bagi setiap kategori ni berdasarkan undian secara online dari 6000 pengguna yang ade kat malaysia ni.
.masalahnya sekarang, nape aku tak tau pun pasal undian ni ?.
.aku pun nak undi gak. =.=

.takpe la, maybe tahun depan aku undi. :P
.so, without further ado, here are the results.


 .semua brand yang menang gold, boleh dikatakan semua aku pakai untuk meneruskan kehidupan seharian.
boleh cakap camtu ?
haha~

.by the way, aku amek result ni dari website http://www.aaaa.org.my.
#SharingIsCaring :)


2 comments:

❤farahin izzati❤ said...

xsangke, barang yg kita guna selalu pun ada award kan hehehhee

ijat_asni said...

❤farahin izzati❤ :

haha.
awards ni berguna jugak kan untuk pengguna.
nak pilih the best among the best.

Post a Comment