.city park seremban 2.


.last week, aku pegi seremban.
.yang aku tau, kat seremban ni, ade stesen komuter, terminal one
dengan aeon seremban 2.
.tu je.
=.=

.rupe-rupenye, kat seremban ni, ade city park.
.excited giler aku.
.aku dah la suke benda-benda berkaitan alam ni.
.maklum la, cikgu biology kan.
haha~

.kat city park ni, boleh bagi ikan makan.
.instead of ikan, ade gak kura-kura.
oh, so sweet !



.eh, gambar ni takde kaitan.

.so, for those yang nak dtg seremban tu, meh la singgah city park ni.
.boleh bagi ikan makan, boleh jogging, boleh maen layang-layang, boleh tengok budak maen skate, rollerblade, dan fixie sampai mampoos.


#thx u sebab bawak pegi sini

0 comments:

Post a Comment