.ikea pun boleh.


.sebelum pegi sabah hari tu, aku memang nak jumpe iskwan.
.tapi tak sempat plak sebab banyak benda nak kena settle.
.tetibe, aku balik pulak cuti sekolah ni kan.
.so, sempat la jumpe die petang tadi.

.iskwan cakap, die keje kat damansara.
.alang-alang damansara, boleh jumpe aswad skali.

 .eh, ni aswad.

.ni la iskwan dengan aswad. haha~

.yea, tercapai gak hajat nak jumpe iskwan dengan aswad.
.kat ikea pulak tu kan.
.sempat la kejap makan meatball, karipap, chicken breast yang tak sedap, choc cake, egg tart, creme ape ntah...eh, banyak la plak kan. haha~
.maklum la, ranau takde.
nanges~


#nanti raya jumpa lagi


2 comments:

DanieL AdiE said...

Selamat Kembali Mengajar...

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

alaaaaaaaa =.=

Post a Comment