.kelip-kelip ku sangka api.


.ayie : weh, nak pegi mane ni ?.
.aku : kelip-kelip jom.

.tengok, simple tak dialog.
.tak payah pikir panjang, terus je pegi kuala selangor.
haha~



.comment aku pasal tempat ni simple : best giler, serious !.
.ade banyak banyak banyak banyak sangat kelip-kelip.
.tapi, kalo korang nak datang, make sure weekdays.
.tak ramai orang.
.atas sampan boleh lama-lama.

 .kat kedai cenderahati, tapi tak beli ape-ape pun. =.=

.ayie : then, nak makan kat mane ?.
.aku : nanti tanya masyarakat tempatan mane yang best.
.masyarakat tempatan : aroma ikan bakar kat jeram pun sedap gak, kat situ memang famous pun.

.so, dengan tak tau jalannya, terus je pegi.
.sesat-sesat sekejap, then baru jumpa signboard.




.kitorg order tomyam ayam, ikan siakap tiga rasa, kailan ikan masin, sotong goreng butter, air fresh orange.
.then, ayie tweet, Qarl bace, then Qarl pun datang join sekali.
.sembang-sembang.
.sembang-sembang.
.dah pukul 12am.

.then, balik kL.
.simple je journey, tapi hepi.


#lepas aku post entry ni, terus #kelipkelip jadi trending.
(berangan....)

14 comments:

Cik Rongoks said...

xpenah lg tgk kelip2.hukhuk

dee said...

lama dh nk pi. tade sape bawak. sob3....

bukankosong said...

pernah pegi sekali

ownsome tmpat nyer!

Anasyg said...

tempat ni ok klo booking dulu ^^, tp mskn dia biase je

DanieL AdiE said...

Waaa..kene g jugak ni,.,.!

ikaa sharin said...

kelip kelip tuu binatang yg kecik kecik yg berkelip kelip ea ?

mr.syazwan said...

sepadan secocok

:)

ijat_asni said...

Cik Rongoks :

jemput datang sini :)
best !

ijat_asni said...

dee :

ok la, jom pegi sesame lepas ni ^^

ijat_asni said...

bukankosong :

memang best woo !
datang berkali-kali pun takpe :P

ijat_asni said...

Anasyg :

wah, boleh booking ke ?
tak tau pun....

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

ok,plan lepas ni pegi sini plak.
haha~

ijat_asni said...

ikaa sharin :

haha, kalo tak tau, boleh je wiki.
ngeh2 :P

ijat_asni said...

mr.syazwan :

apekah ? =.=

Post a Comment