.sabahku sekolahku.


.giler geli dengan tajuk kan.
.abaikan.
haha~

.ok.
.aku nak post gambar sekolah aku kat sabah.


 .ni la name sekolah aku.
.al-madrasah katanya. =.=


 .dari kawasan sekolah aku ni pun dah boleh nampak gunung kinabalu.
.memang dekat la.
.area ranau ni macam cameron highlands la bagi aku.
.tempat die sejuk woooo.

.ok, start dengan kawasan sekolah.
.sekolah aku ni kecik je.
.memang sangat kecik.
serious~


 .ni bangunan kelas.
.ade lima kelas je.
.satu kelas, satu batch konsepnya.
.kan aku dah cakap skolah aku kecik je.


.sebelah bangunan kelas ni plak asrama lelaki.
.ko nampak bumbung yang kat belakang tu ?.
.tu asrama perempuan.


.ni la asrama perempuan.
.sebelah asrama lelaki.
.tak payah nak pagar batu besi kaca bagai.
.simple.
.gile awesome kan.


 .ni gambar bangunan kelas dari pandangan belah sini.
.depan kelas tu adalah dewan makan yang jugak kecik je.
.students just amek makanan then makan kat kelas je sebab dewan makan tak muat.


.ni plak bilik guru.
.meja aku yang kosong takde ape-ape tu. =.=
.cikgu ade 19 orang je.
.staff ade seorang sahaja.
.cool !.


.ni la umah warden yang aku tumpang tido buat mase ni.
.ala-ala semi-D version kampung.
.yes, umah warden sebelah, umah pengetua sebelah.
.very basic.


.inside the house : living room.


.bilik sementara aku.
.aku saje je nak gantung baju kat situ sebab nak nampak meriah.
boleh ?

.senang cite, ni plan sekolah aku.


1. asrama lelaki
2. asrama perempuan
3. bangunan kelas
4. bilik guru / pejabat
5. surau (tingkat atas)
6. dewan makan
7. umah warden
8. stor


 .ok, tu je.
.sekolah aku takde padang, takde makmal, takde kantin guru, 
takde bengkel KH, takde library.
.simple kan.
:)



#less is more

10 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nice view la sekolah ko.. old school.. tp back ground memang menarik :)

ijat_asni said...

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine :

ber-backgroud kan gunung katanya.
haha~

zana tingtong said...

Bila bila aku pergi melawat eaa. hihi

ijat_asni said...

zana tingtong :

ko datang je, confirm aku bawak :)

bukankosong said...

cute ~

zamdayz said...

haaa.menarik!!

DanieL AdiE said...

Hahahaha..serious aku gelak sakan bace entry ko ni..

terbaiklah..

Sangat-sangat mengekalkan konsep 'LESS IS MORE'..

ijat_asni said...

bukankosong :

haha, cute la sangat kan :P

ijat_asni said...

zamdayz :

menarik la sangat kan.
haha~

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

haha, weh ko wajib datang skolah aku.
buat lawatan tak rasmi. haha

Post a Comment