.senamrobik la sangat.


.pagi tadi ade senamrobik.
.senamrobik satu-murid-satu-sukan-satu-malaysia katanya.
.excited la jugak aku pagi tadi kan nak handle budak-budak bersenam bagai.

.disebabkan sekolah kitorg takde dewan, so kitorg kne join sekolah lain.
.kitorg join SK Marakau.

.as usual, bergerak ke dewan, depan padang PJ sekolah.


.siap ade projector nak tunjuk step.  semangat !


.instruktor kitorg just budak-budak SK Marakau je.
.diorg pun just tengok step dekat laptop depan diorg tu, then diorg buat step, then kitorg tiru.
.berpeluh jugak la kan aku tengok budak-budak ni.


 .hamek ko, nak sangat buat senamrobik dalam dewan kan.
.memang crowded la.
.memula ingat, just skolah aku dengan SK Marakau je.
.sekali, siap tadika perpaduan dengan budak2 pra-sekolah pun join.
.parents, PIBG, penduduk kampung pun datang.
.giler meriah !.



.dewan tu kecik je, so budak perempuan skolah aku je yang dapat masuk dewan.
.meanwhile, budak lelaki plak, kne senamrobik kat luar.
=.=

.step senamrobik, memang tibai je la kan sebab tak nampak instruktor.


 .muka penat senamrobik. eh ?



#lepas ni busy camping pulak T_T


10 comments:

saya afi said...

burn the fat. yeah. :D

dee said...

wahahaha.. bole aku nak gelak guling2? kekeke

ijat_asni said...

saya afi :

haha.
padahal tak buat pun kan.
ooops ;P

ijat_asni said...

dee :

wah, nape nak gelak guling2 ?
serious ni senamrobik ;P

dee said...

senamrobik SANGAT :p wahahahahahahaha try harder next time! untung2 bole tunjuk step. hua hua huahhhhhh wahahahahaha XD

DanieL AdiE said...

Kelihatannya sangat sibuk..

Seronoknya!

ijat_asni said...

dee :

tahun depan mungkin baru boleh hafal step :P

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

rugi la politeknik takde benda2 mcm ni.
haha~

dee said...

hafal jgn tak hafal. kang aku follow ko jer. :p

athirahmazlan said...

Wahhh best2 meriah. Kat IPG buat kat dataran perhimpunan je..keh3 :)

Post a Comment