.merah meriah hari raya.


.semalam update pasal pegi open house umah member, tetibe hari ni baru nak update pasal kisah raya dengan family.
erk~

.ni kisah first raya.
.lepas semayang raya (pun nak bagitau yang aku pegi semayang raya tahun nie kan...), terus balik kampung.


.ni gambar dengan opah.
.takkan aku nak bagitau opah aku yang mane satu kan ?. =.=


.gambar tiga beradik.
.abang aku takde, die raya kat umah bini die dulu.

.ni baru la complete family.

.abang - akak ipar - adik - adik - zac efron.
.ayah - mama.

.eh, mcm mane ade zac efron dalam gambar ni ?
kbai !


7 comments:

EH - Eklamasi Holistik said...

Merah sakan Ejat beraya tahun ni... heheee

DanieL AdiE said...

Nak sign Zac Efrooooon tu!!!

mr.syazwan said...

merah itu cinta

ehhh

ijat_asni said...

EH - Eklamasi Holistik :

merah, baru la garang.
erk... :P

ijat_asni said...

DanieL AdiE :

ambik la. haha~
kbai !

ijat_asni said...

mr.syazwan :

tetibe la... haha~

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Post a Comment