.merah meriah hari raya.


.semalam update pasal pegi open house umah member, tetibe hari ni baru nak update pasal kisah raya dengan family.
erk~

.ni kisah first raya.
.lepas semayang raya (pun nak bagitau yang aku pegi semayang raya tahun nie kan...), terus balik kampung.


.ni gambar dengan opah.
.takkan aku nak bagitau opah aku yang mane satu kan ?. =.=


.gambar tiga beradik.
.abang aku takde, die raya kat umah bini die dulu.

.ni baru la complete family.

.abang - akak ipar - adik - adik - zac efron.
.ayah - mama.

.eh, mcm mane ade zac efron dalam gambar ni ?
kbai !


.beraya tetibe.


.dah dekat dua bulan tak update, tetibe nak cite pasal raya.
bole camtu ?

.tengok, gambar pun aku cilok kat blog adie.
lantak~

.sebenarnya aku segan gak nak pegi umah nabil aizat ni.
.tuan umah tak jemput pun kan.
.tetibe je datang. =.=
.nasib baik la dah kenal dengan tuan umah taun lepas.
.at least takde la segan sangat. :P

.aku datang dengan wan fuuyoo.
.tu pun setelah diajak dengan bersungguh-sungguh oleh beliau.
.zami dengan adie pun join.
.so, aku pun "ok la, aku join...".
(nada pasrah je kan =.=)

.aku datang ni kira macam redeem balik la kan, sebab aku tak join diorang bukak puasa hari tu.
.best la dapat jumpe zami, adie, wan fuuyoo, fiq fikrie, amir naufal, qarl.
erk......dan yang lain-lain.
.serious, aku tak kenal.
.tak sempat nak berkenalan T_T

.moral of the story, kalo nak buat gathering bagai, sila buat time cuti sekolah.
.time aku balik semenanjung.
.baru la aku boleh join.
.kbai.